lørdag den 18. november 2017

Vi tilbyder erhvervsrengøring til små og mellemstore virksomheder

Vi tilbyder erhvervsrengøring til små og mellemstore virksomheder som gerne vil spare på omkostningerne men stadig vil have kvalitet.
Ordentlig rengøring er vigtig for trivsel på arbejdspladsen. Vi ved hvor irriterende det kan være at møde op på kontoret eller i butikken, hvor skrivebordet lider under gårsdagens kaffepletter, eller papirkurven er med top. Vi sjusker ikke med rengøringen. Vi leverer et pletfrit resultat hver gang, så virksomheden er præsentabel for gæster og kunder.
Vores erfaring er bred og spænder fra institutionsrengøring til kontormiljøer og butikker.
Vores kundekreds består af både offentlige og private virksomhedskunder.
Fælles for dem alle er, at kvaliteten altid er i orden, uanset opgavens størrelse.
Vi løser altid opgaven på de aftalte tidspunkter, og det er en fast person som bliver tilknyttet virksomheden. På den måde er kommunikationsvejen kort og præcis. Vi er altid tilgængelige og fleksible.
Vi tilbyder abonnementsløsninger til fast pris men samtidigt kan vi sagtens løse adhoc opgaver som skal løses her og nu. Fælles for begge løsninger er, at I kender prisen på forhånd og der kommer aldrig ubehagelige overraskelser på grund af ekstra gebyrer eller flere timer end aftalt.
Til gengæld kan der være sjældne situationer hvor vi må takke nej til en given opgave, men det gør vi hellere end at påtage os en opgave vi efterfølgende ikke kan løse.
Vores kendetegn er nemlig, at vi altid tager samvittigheden med på arbejde, lige fra det første møde og efterfølgende i løbet af vores samarbejde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

God hygiejne på Borgen

Selv inde på borgen har de brug for god hygiejne. Måske bør man endda sige, særligt inden for borgen, for de danske politikere giver vidst ...